
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)
- 150 g uien in plakjes (1 cm)
- 1500 g water
- 1 tl zout
-
150
g witte azijn 10%
nebo 150 g ciderazijn 10% - 10 g zout
- 10 g suiker
- 4 laurierbladeren, gedroogd
- 12 zwarte peperkorrels
- 4 tl mosterdkorrels
- 8 pimentbessen
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 83.2 kcal / 348.2 kJ
- Protein
- 5.2 g
- Tuk
- 1.6 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 1577.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veelzijdige gladde soep
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Tunesische Chorba
45 Min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Kip met 'mole verde' saus
Keine Bewertungen
400-500 g ui karameliseren
50 Min