Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Calabaza cocida
- 300 g de agua
- 150 g de calabaza en trozos (2-3 cm)
Bundt cake
- mantequilla para engrasar
- harina de repostería para espolvorear
- 6 huevos
- 280 g de azúcar
- 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 10 g de vainilla líquida
- 130 g de aceite de girasol
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 150 g de agua
Glaseado blanco
- 100 g de azúcar
- 15 g de clara de huevo
- 2 - 3 gotas de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1066 kJ / 255 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 51.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho de leche condensada
1 Std.
Tarta versátil de celebración
1h 30min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 Std.
Cinnamon rolls de calabaza
2 Std. 15 Min
Bizcocho de peras
1 Std.
Glorias
1h 30min
Bocaditos de limón y almendra
5h 15 min
Tarta de chocolate y avellanas
1h 10 min
Pastas crujientes de almendra con chocolate
40 min
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10 min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 Std. 20 Min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1h 30min