Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla en trozos (y un poco mas para engrasar)
- 50 g de azúcar
- 1 huevo
Relleno
- 100 g de nueces pacanas
- 25 g de avellanas (con o sin piel)
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de mantequilla en trozos
- 80 g de azúcar
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 15 g de harina de repostería
- 2 huevos
Montaje y decoración
- 6 nueces pacanas
- 1 - 2 cucharaditas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3150.1 kJ / 752.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 62.1 g
- Tuk
- 53.4 g
- Nasycený tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 127.1 mg
Alternativní recepty
Crocanti de cacahuetes
1 godz. 30 min
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40 min
Wellington de pavo con salsa de champiñones
1h 40min
Cheese roll tree
1h 15min
Cóctel de nieve
15 Min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15min
Milhojas de patatas
1 godz. 30 min
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Caldereta de langosta
1h
Yogur de caramelo salado con palomitas en Varoma
15 Std.
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30 min
Cóctel nevado
10min