Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
蘸酱
- 1 厘米 姜 ,去皮
- 50 克 米醋
- 50 克 酱油
- 1 根 葱 ,切末
- 1 茶匙 麻油
- ¼ 茶匙 干辣椒片
日式饺子
- 800 克 水
- 100 克 卷心菜 ,切开(每块5厘米-6厘米)
- 3 厘米 姜 ,去皮
- 2 个 蒜头
- 5 枝 新鲜细香葱 ,切段
- 3 根 葱 ,修剪过,切段
- 300 克 猪肉肉糜
- 1 小撮 海盐 ,调味用
- 1 小撮 白胡椒粉 ,调味用
- 1 茶匙 麻油
- 2 茶匙 酱油
- 2 茶匙 米醋
- 2 茶匙 马铃薯粉
- 1 包 日式饺子皮 (约32张)
- 水 ,饺子封边用
- 油 ,涂抹用
- 水 ,如果需要可以多备一些
- 1 - 2 汤匙 油
- Nutriční hodnoty
- na 1 个
- Kalorie
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 93.1 mg