胡椒猪肚鸡汤

胡椒猪肚鸡汤

4.9 21 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 35min.
6 人份

Suroviny

  • 猪肚 新鲜的(约450克)
    1 个
  • 面粉 清洗用
  • 白醋 清洗用
  • 1500 克
  • 料酒
    70 克
  • 花椒
    5 克
  • 切片
    40 克
  • 打结
    5 支
  • 10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 热水
    1400 克
  • 切块
    500 克
    500 克 童子鸡, ,切块(见要诀)
  • 10 克
  • 枸杞
    1 汤匙
  • 生抽 蘸料用
    1 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 894.5 mg
Protein 23.2 g
Kalorie 821.3 kJ / 196.5 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 3.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...