Zařízení & příslušenství
胡椒猪肚鸡汤
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 35min.
6 人份
Suroviny
-
猪肚 新鲜的(约450克)1 个
-
面粉 清洗用
-
白醋 清洗用
-
水1500 克
-
料酒70 克
-
花椒5 克
-
姜 切片40 克
-
葱 打结5 支
-
油10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
热水1400 克
-
500 克 童子鸡, ,切块(见要诀)鸡 切块500 克
-
盐10 克
-
枸杞1 汤匙
-
生抽 蘸料用1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
894.5 mg
Protein
23.2 g
Kalorie
821.3 kJ /
196.5 kcal
Tuk
9.3 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常猪肉料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína