Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
- 4 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 20 g plain flour
- 350 g water
- 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
-
2
sprigs fresh thyme
nebo fresh rosemary -
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1655 mg
Alternativní recepty
Chicken with Peppers and Rice
1h
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Chicken Étouffée
45 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25 min
Grisons Barley Soup
55 min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min