Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
- 4 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 20 g plain flour
- 350 g water
- 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
-
2
sprigs fresh thyme
nebo fresh rosemary -
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1655 mg
Alternativní recepty
Chicken with Peppers and Rice
1h
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Potato Pancakes
45 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Chicken Étouffée
45 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min