Zařízení & příslušenství
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
Příprava 35min.
Celkový 4hod. 30min.
2 portions
Suroviny
Parsley Oil
-
yellow split peas100 g
-
water for soaking
-
fresh parsley cut in pieces100 g
-
sunflower oil150 g
Yellow Split Pea Purée
-
water400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt7 g
Mushroom Sauce
-
water380 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
chestnut mushrooms halved500 g
-
fresh thyme leaves2 g
-
garlic cloves12 g
-
milk250 g
-
double cream130 g
-
unsalted butter diced100 g
-
dried porcini mushrooms12 g
-
dried morel mushrooms12 g
Finalisation
-
duck breasts, skin on (approx. 180 g each)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
egg white from medium egg1
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2500 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
1280 kJ /
309 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simon Rogan
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Žádné hodnocení
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Žádné hodnocení
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Žádné hodnocení
Herbes de Provence
5min.
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Žádné hodnocení
Migas with Padrón Peppers
30min.
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8hod. 40min.
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1hod.
Green beans with tomato and parsley
55min.
Stracciatella Soup
30min.
Dim sum 'Shao mai'
2hod.
Lentil and chorizo stew
3hod. 45min.