
Zařízení & příslušenství
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
Příprava 35min
Celkový 4hod. 30min
2 portions
Suroviny
Parsley Oil
-
yellow split peas100 g
-
water for soaking
-
fresh parsley cut in pieces100 g
-
sunflower oil150 g
Yellow Split Pea Purée
-
water400 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt7 g
Mushroom Sauce
-
water380 g
-
chicken stock paste, homemade½ tsp
-
chestnut mushrooms halved500 g
-
fresh thyme leaves2 g
-
garlic cloves12 g
-
milk250 g
-
double cream130 g
-
unsalted butter diced100 g
-
dried porcini mushrooms12 g
-
dried morel mushrooms12 g
Finalisation
-
duck breasts, skin on (approx. 180 g each)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
egg white from medium egg1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
309 kcal /
1280 kJ
Protein
8.1 g
Tuk
25 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sodík
2500 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Simon Rogan
9 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko