Orange Chiffon Cake

Orange Chiffon Cake

4.6 44 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 15min
8 slices

Suroviny

Sponge Cake
  • orange thin peelings of skin, juice and pulp
    1
  • medium eggs
    4
  • salt
    ¼ tsp
  • sugar
    40 g
  • plain flour
    30 g
    cornflour
  • cornflour
    20 g
  • baking powder
    5 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • sunflower oil
    25 g
    vegetable oil
Orange Curd
  • medium egg
    1
  • unsalted butter diced
    50 g
  • sugar
    40 g
Assembly
  • icing sugar (optional)
    1 Tbsp

Nutriční hodnoty na 1 slice

Kalorie 187 kcal / 780 kJ
Protein 4.3 g
Tuk 11 g
Sacharidy 18 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sodík 161 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...