Orange Chiffon Cake
TM6 TM5 TM31

Orange Chiffon Cake

4.5 (40 hodnocení)

Suroviny

Sponge Cake

  • 1 orange, thin peelings of skin, juice and pulp
  • 4 medium eggs
  • ¼ tsp salt
  • 40 g sugar
  • 30 g plain flour
    nebo cornflour
  • 20 g cornflour
  • 5 g baking powder
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 25 g sunflower oil
    nebo vegetable oil

Orange Curd

  • 1 medium egg
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 40 g sugar

Assembly

  • 1 Tbsp icing sugar (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
780 kJ / 187 kcal
Protein
4.3 g
Sacharidy
18 g
Tuk
11 g
Nasycený tuk
4.5 g
Vláknina
0.6 g
Sodík
161 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty