Orange Chiffon Cake

Orange Chiffon Cake

4.5 50 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
8 slices

Suroviny

Sponge Cake
  • orange thin peelings of skin, juice and pulp
    1
  • medium eggs
    4
  • salt
    ¼ tsp
  • sugar
    40 g
  • plain flour
    30 g
    cornflour
  • cornflour
    20 g
  • baking powder
    5 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • sunflower oil
    25 g
    vegetable oil
Orange Curd
  • medium egg
    1
  • unsalted butter diced
    50 g
  • sugar
    40 g
Assembly
  • icing sugar (optional)
    1 Tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 161 mg
Protein 4.3 g
Kalorie 780 kJ / 187 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...