Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g water
- 240 g flat rice noodles, rinsed to soften
- 180 g fresh beansprouts, tails removed
- 1200 g beef broth
- 80 g onions, cut in rings
- 360 g beef, thinly sliced (5 mm) (see tip)
- 20 g fresh coriander leaves
- 2 Tbsp spring onions, finely chopped (5 mm)
- 3 - 4 lemons, freshly squeezed juice only, to taste
- 2 - 3 fresh red chillies, deseeded, diced, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Fish Stew
45 Min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Chawanmushi
1h 15min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Steamed Beef with Ground Rice
1h
Peking Chicken
45 Min
Kung Pao Prawns
45 Min
Prawn and Cucumber Salad
55 Min