Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 35 oz water
- 17 ½ oz russet potatoes, cut into pieces
- 11 oz all-purpose flour
- 1 large egg
- 1 tsp salt
Filling
- 2 - 3 garlic cloves
- 1 - 2 pinches chili powder
- 1 oz olive oil
- 3 ½ oz bread crumbs
- 10 - 12 anchovy fillets, preserved in oil, drained, cut into pieces
Tomato Sauce
- 3 ½ oz leeks, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz olive oil
- 17 ½ oz canned chopped tomatoes
- 1 - 2 pinches sugar
- 2 tsp salt, plus 1 tbsp to boil gnocchi
- ½ oz fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 4 ½ oz mozzarella cheese, cubed (¼ in.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3701 kJ / 884 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 2300 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilla Soup
25min
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5 min
Cochinita Pibil
4 godz.
Layered Mexican dip
25min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Sour Cream and Chives Pizza Dough
30 min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min
Homemade "Velvety" Cheese
4 Std. 40 Min
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
Strawberry Shortcakes
45 min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2 godz.