Zařízení & příslušenství
Kabocha Sage Risotto
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
kabocha squash diced (¼ in.), divided16 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dried sage1 tsp
-
salt1 tsp
-
Arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tbsp
-
crème fraîche2 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7 g
Kalorie
1387 kJ /
332 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Seasonal Squash
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Butternut Squash Coconut Curry
40min.
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min.
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min.
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25min.
Purple Cauliflower Soup
25min.
Risotto with Spinach and Peas
30min.
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min.
Rosemary Polenta with Mushrooms
1hod. 40min.
Cauliflower Gratin
55min.
One-Pot Barley and Vegetables
1hod. 10min.
Lentil Mushroom Stroganoff
55min.
Butternut Squash and Apple Soup
30min.