Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1387 kJ / 332 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Cauliflower and Date Tagine
55min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Vegetarian Lasagna
2 Std. 30 Min
Greek Vegetables
1 Std.
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Risotto with Broccolini
35 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetarian Chili
50 min