Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1387 kJ / 332 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Vegetarian Lasagna
2u. 30min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Risotto with Broccolini
35 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min