![Kabocha Sage Risotto Kabocha Sage Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9557C08D-7762-421B-BD04-9494E85B1680/Derivates/B2569DD8-F5BF-4479-9235-A032E3FE226A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1387 kJ / 332 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min