Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna

Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna

4.3 20 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 25min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 ½ oz
  • fresh parsley, leaves only
    5 - 10 sprigs
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • water divided
    45 oz
  • salt divided
    2 tsp
  • dried lasagna pasta
    6 oz
  • yellow onions cut into pieces
    2 oz
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • celery cut into pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • eggplant diced (½ in.)
    10 ½ oz
  • canned crushed tomatoes
    18 oz
  • ricotta cheese
    9 oz

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 954 mg
Protein 19 g
Kalorie 1820 kJ / 435 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...