Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna

Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna

4.3 19 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 1hod. 25min
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 ½ oz
  • fresh parsley, leaves only
    5 - 10 sprigs
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • water divided
    45 oz
  • salt divided
    2 tsp
  • dried lasagna pasta
    6 oz
  • yellow onions cut into pieces
    2 oz
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • celery cut into pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • eggplant diced (½ in.)
    10 ½ oz
  • canned crushed tomatoes
    18 oz
  • ricotta cheese
    9 oz

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 435 kcal / 1820 kJ
Protein 19 g
Tuk 20 g
Sacharidy 47 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 8 g
Sodík 954 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...