Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- ⅛ tsp ground black pepper
- 45 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 6 oz dried lasagna pasta
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 10 ½ oz eggplant, diced (½ in.)
- 18 oz canned crushed tomatoes
- 9 oz ricotta cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 954 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Greek Lentils and Rice
40 min