
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ oz Parmesan cheese cut into pieces
- 5 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- ⅛ tsp ground black pepper
- 45 oz water divided
- 2 tsp salt divided
- 6 oz dried lasagna pasta
- 2 oz yellow onions cut into pieces
- 2 oz carrots cut into pieces
- 2 oz celery cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 10 ½ oz eggplant diced (½ in.)
- 18 oz canned crushed tomatoes
- 9 oz ricotta cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 435 kcal / 1820 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 954 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1hod. 45min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Fish and Zucchini
35min
Greek Lentils and Rice
40min
Ratatouille with Pecorino
1hod. 5min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Southwest Quinoa
40min