Risotto ai porcini

4.1 7 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 25 g di funghi porcini secchi
  • 200 g di acqua calda
  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 cipolla tagliata a metà
  • 40 g di olio di oliva
  • 250 g di riso per risotto (ad es. Arborio o Vialone) (tempo di cottura 20 min.)
  • 100 g di vino bianco
  • 750 g di brodo vegetale caldo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.5 g
Kalorie 2009.5 kJ / 480.3 kcal
Tuk 16.9 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 62.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...