Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de persil plat frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 50 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm)
- ½ citron, zeste prélevé à l’économe
- 550 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 300 g de pâtes sèches (penne rigate, cuisson 10-12 minutes)
- 450 g d'eau
- 300 g de crème entière
- 1 ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu (par ex. de Tasmanie)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2543 kJ / 613 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Risotto à la tomate et burrata
30min
Macaronis du chalet
45min
Risotto aux carottes et endives
40min
Gratin de cornettes
50min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Tagliolini à la courge
1h 20min
Risotto alle cinque P
30min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
One pot de riz à la tomate
30min
Potée de riz à la courge
50min
Risotto à la courge
35min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min