Pain bis gratiné à la méditerranéenne
TM6 TM5

Pain bis gratiné à la méditerranéenne

4.8 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 8 tranches de pain bis (1 cm)
  • 100 g de fromage, en morceaux de 2,5 cm (Appenzeller, Emmental, Gruyère ou Gouda)
  • 1 poivron rouge, coupé en quartiers (env. 120 g)
  • 100 g de salami, en tranches, coupées en quatre
  • 100 g de jambon cuit, en tranches, coupées en quatre
  • 170 g de champignons de Paris frais, en tranches
  • 100 g de crème entière
  • ¼ de c. à café de sel
  • ¼ de c. à café de poivre, moulu
  • ½ c. à café d'origan séché

Nutriční hodnoty
na 1 tranche
Kalorie
1048 kJ / 250 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
16 g
Tuk
15 g
Vláknina
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty