Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 tranches de pain bis (1 cm)
- 100 g de fromage, en morceaux de 2,5 cm (Appenzeller, Emmental, Gruyère ou Gouda)
- 1 poivron rouge, coupé en quartiers (env. 120 g)
- 100 g de salami, en tranches, coupées en quatre
- 100 g de jambon cuit, en tranches, coupées en quatre
- 170 g de champignons de Paris frais, en tranches
- 100 g de crème entière
- ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- ½ c. à café d'origan séché
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Croûtes au fromage au four
35min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35min
Pâtes au four rapides
55min
One-Pot-Pasta au jambon
25min
Poulet stroganov
50min
Risotto alle cinque P
30 min
Tarte aux légumes
1 godz.
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Stroganoff
45 min