
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 filetes de res (aprox. 400 g)
- 12 pizcas de sal
- 12 pizcas de pimienta negra molida
- 110 g de tocino en trozos (ver tip)
-
80
g de queso Edam en 6 palitos (aprox. 9 cm x 2 cm)
nebo 80 g de queso semi-duro, (p. ej. Gruyère, Emmental, fontina, etc.), en 6 palitos (aprox. 9 cm x 2 cm) - 70 g de cebolla blanca en mitades
- 30 g de aceite de oliva
-
400
g de puré de jitomate
nebo 400 g de jitomate triturado -
1
cdita de caldo de verduras en pasta
nebo 1 cubo de caldo de verduras - 1 cdita de orégano seco
- 1 - 2 pizcas de paprika (volitelně)
- 350 g de papa en cubos (2 cm)
- 200 g de calabacita en rebanadas (4-5 mm)
- sal al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 336.7 kcal / 1408.6 kJ
- Protein
- 22.9 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Sodík
- 602.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne de res a la jardinera
40min
Bisteces a la mexicana
30min
Pierna de cerdo colorada
1hod.
Cacerola de pollo
30min
Pechugas a la reina
35min
Cerdo con frijoles estilo Tex-Mex y tortillas TM6
1hod. 20min
Sabanitas de filete de res al romero
25min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50min
Entomatado de cerdo
1hod.
Estofado de res
1hod. 40min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1hod.
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min