Albóndigas en salsa de jitomate

4.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porciones

Suroviny

Albóndigas
  • 40 g de pan fresco o duro, cortado en trozos
  • 80 g de leche
  • 6 - 12 ramitas de hojas de perejil fresco sólo hojas
  • 1 diente de ajo (volitelně)
  • 300 g de carne molida de res
  • 2 huevos
  • ½ cdita de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
Salsa de jitomate
  • 20 g de aceite vegetal
  • 1 diente de ajo
  • 200 g de cebolla en trozos
  • aceite vegetal para engrasar
  • 650 g de jitomate triturado en lata
  • 1 cdita de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 1000 g de agua para lavar y 1 gota de jabón

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porciones

Sodík 5293.1 mg
Protein 103 g
Kalorie 7506.4 kJ / 1794.1 kcal
Tuk 117.3 g
Vláknina 16.8 g
Nasycený tuk 38.9 g
Sacharidy 88.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...