Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soutzoukakia
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla blanca, cortada en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 60 g de pan molido
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 100 g vino blanco seco
- 500 g carne molida de res
Salsa para las albóndigas y arroz rojo
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de jitomates en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de orégano seco
- 30 g de puré de jitomate
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- 200 g de arroz blanco de grano largo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3045 kJ / 725 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Cacerola de pollo
30min
Carne en su jugo
35min
Sopa de albóndigas
50min
Pollo a la cazadora
40min
Pescado a la veracruzana
30min
Adobo con carne
50min
Pollo especiado con cacahuates
45min
Pastel de carne
50min
Rollitos de lechuga rellenos de carne
1h 20min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45min