Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soutzoukakia
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla blanca, cortada en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 60 g de pan molido
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 100 g vino blanco seco
- 500 g carne molida de res
Salsa para las albóndigas y arroz rojo
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de jitomates en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de orégano seco
- 30 g de puré de jitomate
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- 200 g de arroz blanco de grano largo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3045 kJ / 725 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25min
Picadillo
25min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Pastel de carne
40min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Adobo con carne
50min
Cerdo entomatado
50min
Albóndigas cremosas
40min
Pastel azteca
1h
Pozole Verde
1h 20min