Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau minérale
- 8 g levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 80, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de sel
- 75 g de chorizo, en petits dés
- 75 g d'emmental, en petits dés
- 75 g d'olives dénoyautées
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 880 kJ / 208 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Bretzels allemands
2 godz. 15 min
Cake marbré chocolat-pistache
1 godz. 30 min
Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka
7 godz.
Navettes à la fleur d'oranger
1 godz. 35 min
Petits pains vapeur graines et curcuma
3h
Pain torsadé au kamut
4 Std. 10 Min
Palmiers feuilletés
3 godz. 5 min
Fougasse lardons et romarin
3 godz. 15 min
Brioche Nanterre
4ωρ. 15 λεπτ.
Gressins italiens
1 Std. 55 Min
Miche de petit épeautre
3hod. 35min
Brioche tressée
14u. 40min