Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le plat
- 50 g de pignons de pin
- 70 g de noix décortiquées
- 200 g de farine de châtaigne
- 380 g d'eau
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de romarin déshydraté et haché
- 100 g de raisins secs
- 2 c. à café de sucre vanillé
- 150 g de châtaignes cuites et pelées
- 300 g de pommes, épluchées, épépinées et détaillées en dés
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3189.3 kJ / 765.5 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 57.2 g
- Tuk
- 54.8 g
- Nasycený tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 28 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ile flottante à la réglisse
35 min
Brioche tressée de Noël
1h 45 min
Sablés de Pâques
1h 30min
Tourte aux blettes
2u. 20min
Cassata (gâteau sicilien)
5h
Clafoutis aux prunes
1 Std. 15 Min
Petits fours aux amandes
30 min
Gâteau aux noix
45 min
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1h 10 min
Petits babas rapides à la grenadine
30 min
Pains aux raisins
20h 15min
Mouna brioche de Pâques
8 Std. 55 Min