Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de noisettes, blanchies
- 10 g de persil frais, les feuilles uniquement
- 100 g d'échalotes, coupées en 2
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
-
250
g de champignons frais variés (par ex.: girolles, bolets, pleurotes...), en morceaux (2-3 cm)
nebo 250 g de champignons de Paris frais, en morceaux (2-3 cm) - 60 g de vin blanc
- 250 g de graines de sarrasin, rincées
- 400 g d'eau
-
1 ½
c. à café de pâte de bouillon de légumes
nebo 1 ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l), émietté - ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- 20 g de beurre
- 50 g de Gorgonzola, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 448.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Chili non Carne
1h
Cuisson du millet
45 min
Carottes glacées au miel
30 min
Légumes racines et céréales mélangées
3 godz. 15 min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Borsch
50min
Barres d'avoine végétariennes au fromage
45 min
Paella aux haricots rouges
55 min
Baba ganoush au potiron
35min
Lasagne de chou-fleur et épinards
1 godz. 45 min
Millet au poulet curry
35min