Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- boter, voor het invetten
- 4 eieren (elk 53-63 g) (zie tip)
- 100 - 120 g suiker, naar smaak
-
1
tl vanillesuiker, huisgemaakt
nebo ½ tl natuurlijk vanille-extract - 120 g bloem
- 1 snuifje zout (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 641 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Suikerglazuur
Žádné hodnocení
Chocolade toffee cake
2h
Zoete of hartige pannenkoeken
Žádné hodnocení
Roomboterglazuur
5 Min
Heksenvingerkoekjes
2h
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Kruimeldeeg
5 Min
Marmercake
2h
Slagroom
10 Min
Pannenkoeken
1h 15min