Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g boter, in stukjes (1-2 cm) gesneden, bevroren
- 200 g bloem, plus iets extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud
- ½ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 18 stuks
- Kalorie
- 9300 kJ / 2223 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 152 g
- Tuk
- 168 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Pizzadeeg
1h
Soezendeeg
2 Std.
Kruimeldeeg
5 Min
Vers pastadeeg
1h
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Žádné hodnocení
Kruidenvinaigrette
Žádné hodnocení
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Knapperige koekjes
1 Std. 30 Min
Brood
3 Std.
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2 Std. 30 Min