
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g boter in stukjes (1-2 cm) gesneden, bevroren
- 200 g bloem plus iets extra voor het bestuiven
- 90 g water koud
- ½ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 18 stuks
- Kalorie
- 2223 kcal / 9300 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 168 g
- Sacharidy
- 152 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Hazelnootbavarois
6hod. 40min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Žádné hodnocení
Pitabrood
2hod.
Zoet kruimeldeeg
1hod. 50min
Yoghurt met kokosmelk
15hod.
Honingraat
1hod. 30min
Chocolademousse met sinaasappel
2hod. 20min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1hod. 15min
Harde pistachekoekjes
45min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1hod. 35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1hod. 40min
Amandelpasta
1hod. 10min