
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
- 75 g ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
- 150 g meel plus iets extra voor het bestuiven
- 1 snuifje zout
-
½
tl vanillesuiker, huisgemaakt
nebo ¼ tl natuurlijk vanille-extract
Topping
- 900 - 1000 g appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)
- 30 g suiker
- 10 g ongezouten boter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 218 kcal / 915 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citroenmeringuetaart
2hod. 30min
Quiche lorraine
50min
Appelcake
1hod.
Hartenbroodjes
1hod.
Kerst stol
2hod. 20min
Vier kazen flatbread om te delen
Žádné hodnocení
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Havertaart
Žádné hodnocení
Eenvoudige appeltaart
45min
Ijs van amarenakersen
8hod. 10min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1hod. 20min
Chocolade-koffie-amandelen
50min