Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 330 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Impasto
- 1680 g di acqua (di cui 180 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina di segale + q.b.
- 300 g di farina integrale
-
40
g di melassa di barbabietola da zucchero
nebo 30 g di miele - 15 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di cumino (volitelně)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 11752 kJ / 2906 kcal
- Protein
- 84 g
- Sacharidy
- 554 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 75.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di segale e erbe aromatiche
17u. 30min
Pane semplice
4 Std.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane contadino
19h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pane ai cereali
3 Std.
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane di segale
20hod. 30min
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane in padella
18h
Pane di kamut e farro
4 Std.