Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 330 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Impasto
- 1680 g di acqua (di cui 180 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina di segale + q.b.
- 300 g di farina integrale
-
40
g di melassa di barbabietola da zucchero
nebo 30 g di miele - 15 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di cumino (volitelně)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 11752 kJ / 2906 kcal
- Protein
- 84 g
- Sacharidy
- 554 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 75.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane tartaruga
20h
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane morbido di farro
19 godz.
Filoncini di semola
4h
Pane contadino
19 godz.
Pane ai cereali
3h
Impasto base per pane
1h
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane veneziano
18h 30min
Pane arabo
3h 30 min
Pane semplice
4h