Crostata alle albicocche

Crostata alle albicocche

4.4 8 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod.
10 fette

Suroviny

Pasta frolla
  • di scorza di limone (senza la parte bianca)
    5 g
  • di zucchero di canna
    100 g
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di fecola di patate
    150 g
  • di burro freddo, a tocchetti
    120 g
  • tuorlo
    1
  • uovo
    1
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di confettura di albicocche
    150 g
  • di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
    500 g
  • di zucchero di canna
    30 g
  • gelato alla crema a piacere

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 304 kcal / 1272.1 kJ
Protein 3.1 g
Tuk 11.1 g
Sacharidy 51.1 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 6.2 g
Sodík 89.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...