Crostata alle albicocche

Crostata alle albicocche

4.4 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
10 fette

Suroviny

Pasta frolla
  • 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 100 g di zucchero di canna
  • 150 g di farina tipo 00
  • 150 g di fecola di patate
  • 120 g di burro freddo, a tocchetti
  • 1 tuorlo
  • 1 uovo
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 150 g di confettura di albicocche
  • 500 g di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
  • 30 g di zucchero di canna
  • gelato alla crema a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 89.9 mg
Protein 3.1 g
Kalorie 1272.1 kJ / 304 kcal
Tuk 11.1 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 6.2 g
Sacharidy 51.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...