Tahu Renyah khas Korea

Tahu Renyah khas Korea

5.0 1 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porsi

Suroviny

Adonan Tahu
  • susu almond
    160 g
  • maizena
    120 g
  • tepung terigu serbaguna
    80 g
  • bawang putih bubuk
    1 sdt
  • garam laut halus (fine sea salt)
    1 sdt
  • lada hitam bubuk
    ¼ sdt
Saus
  • siung bawang putih
    5
  • jahe segar dikupas, iris bulat-bulat (2 mm)
    10 g
  • light brown sugar
    60 g
  • cuka beras
    60 g
  • sirop agave
    60 g
  • sambal pasta Korea (gochujang) sesuai selera
    30 - 50 g
  • ketchup tomat
    30 g
  • minyak wijen
    20 g
  • kecap hitam
    20 g
Nasi dan Brokoli
  • air
    1000 g
  • garam laut
    1 ½ sdt
  • beras putih bulir panjang
    300 g
  • kuntum brokoli (berkisar 1 bonggol)
    350 g
Tahu
  • minyak sayur untuk menggoreng
  • tahu padat tekan selama 30 menit (lihat tips) lalu potong dadu (2 cm)
    400 g
  • biji wijen untuk hiasan
  • daun bawang diiris tipis (5 mm), untuk hiasan
    2

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Protein 30 g
Kalorie 3791 kJ / 900 kcal
Tuk 24 g
Sacharidy 135 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše