Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g kacang tolo (lihat tips)
- 2 siung bawang putih
- 100 g bawang bombai, potong bagi empat
- 20 g minyak zaitun
- 800 g air, ditambah ekstra untuk merendam kacang
- 150 g wortel
- 150 g bawang prei
- 300 g kentang (waxy potato), dikupas
- 1 - 2 tomat, potong bagi empat, sesuai selera
- 30 g pure tomat
- 20 g sari cuka apel
- 40 g kecap asin
- 20 g sirop mapel
- 1 sdt garam
- 2 sdt kunyit bubuk
- 2 sdt jinten putih bubuk
- 2 sdt bubuk paprika manis
- ¾ sdt kayu manis bubuk
-
1
dadu kaldu sayur (untuk 0.5 l)
nebo 1 sdt penuh pasta kaldu sayur
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1497 kJ / 356 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 13 g