Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 8 Eier
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 600 g Hackfleisch gemischt, grob zerzupft
- 30 g Paniermehl und etwas mehr zum Wenden
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Senf
- Öl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 994 kJ / 238 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Hähnchen-Tajine
4h
Meatball-Sandwiches
45min
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3 Std. 50 Min
Schweinefilet mit getrockneten Pflaumen
1h 20min
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Sloppy-Joe-Hot-Dog
45min
Kasseler-Frikadellen mit Eisbergsalat und Zitronen-Dressing
30min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1h 10min