Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 8 Eier
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 600 g Hackfleisch gemischt, grob zerzupft
- 30 g Paniermehl und etwas mehr zum Wenden
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Senf
- Öl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 994 kJ / 238 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen in fruchtiger Currysauce mit Reis
45min
Bunny Chow (Curry im Brot)
45min
Bunte Mandel-Hackfleisch-Bällchen
50min
Rindfleischsuppe
40min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1 godz. 5 min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3h 50min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1 Std. 10 Min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3 Std. 30 Min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Chicken Pot Pie
2h
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 Std.
Hackbraten mit gekochten Eiern
1 Std. 20 Min