Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g ciuperci proaspete, în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)
- 150 g ceapă, tăiată felii (1 cm)
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
-
150
g oțet alb, 10%
nebo 150 g oțet de mere - 10 g sare
- 10 g zahăr
- 4 foi de dafin, uscate
- 12 boabe de piper negru
- 4 lingurițe boabe de muștar
- 8 boabe de ienibahar
- Nutriční hodnoty
- na 1 borcan
- Kalorie
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1577.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Supă ungurească de ciuperci
30 min
Miel mediteraneean gătit lent
6 godz. 45 min
Clătite cu ananas și rom
40 min
Plăcintă împletită cu carne de porc
40 min
Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
1h
Făină din cereale sau leguminoase
5min
Sos alb (fără alergeni)
Žádné hodnocení
Gnocchi cu carne de porc, roșii și dovlecei
35 min
Focaccia cu pere și Gorgonzola
2j 15 menit
Sos cu usturoi și pătrunjel
10min
Supă de broccoli cu brânză Cheddar
40 min
Sos în stil Big Mac
4h