Zařízení & příslušenství
Ciuperci murate
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 30min.
4 borcane
Suroviny
-
ciuperci proaspete în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)500 g
-
ceapă tăiată felii (1 cm)150 g
-
apă1500 g
-
sare1 linguriță
-
150 g oțet de mereoțet alb 10%150 g
-
sare10 g
-
zahăr10 g
-
foi de dafin, uscate4
-
boabe de piper negru12
-
boabe de muștar4 lingurițe
-
boabe de ienibahar8
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 borcan
Sodík
1577.4 mg
Protein
5.2 g
Kalorie
348.2 kJ /
83.2 kcal
Tuk
1.6 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
14.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bunătăți cu ciuperci
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bruschette din multicereale cu sos de roșii crude
2hod. 40min.
Gem de fructe tradițional
55min.
Lichior de caise
30min.
Salată de sparanghel cu roșii și brânză de capră
20min.
Manhattan
Žádné hodnocení
Gem de căpșune
1hod. 5min.
Gem de afine
45min.
Chutney de merișoare cu rozmarin
45min.
Ketchup
1hod. 15min.
Tzatziki
20min.
Spumă de cafea
15min.
Ochiuri la aburi
15min.