Kompatibilní verze
Cuiburi de cartofi cu smântână maturată și somon afumat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g apă
- 800 g cartofi făinoși, curățați de coajă, tăiați bucăți (3-4 cm)
- 4 linguri ulei de măsline, pentru uns tăvile de brioșe
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 200 g smântână maturată, 30% grăsime
- 100 - 150 g somon afumat, felii, tăiat fâșii (aprox. 0,5 cm x 3 cm)
- 50 g caviar, negru
-
10
g microplante
nebo 10 g mărar proaspăt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 244.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piept de pui sous-vide
Žádné hodnocení
Brioșe tricolore
1h 30min
Tartă cu ciuperci
50 min
Sendvișuri cu salată de ouă
25 min
Cartofi în stil Rösti Bern
40 min
Mini cheesecake cu Gorgonzola și gem de pere
45 min
Ruladă cu 3 feluri de carne
2 godz. 5 min
Sos thai dulce cu chilli
Žádné hodnocení
Gougères
55 min
Crochete cu măsline
30 min
Somon cu portocale și cușcuș din broccoli
25 min
Vită cu ciuperci
30 min