Kompatibilní verze
Cuiburi de cartofi cu smântână maturată și somon afumat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g apă
- 800 g cartofi făinoși, curățați de coajă, tăiați bucăți (3-4 cm)
- 4 linguri ulei de măsline, pentru uns tăvile de brioșe
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 200 g smântână maturată, 30% grăsime
- 100 - 150 g somon afumat, felii, tăiat fâșii (aprox. 0,5 cm x 3 cm)
- 50 g caviar, negru
-
10
g microplante
nebo 10 g mărar proaspăt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 244.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne și legume
35 Min
Pui involtini cu pesto de roșii uscate
50 Min
Trufe cu fructul pasiunii și nuci de macadamia
Brak ocen
Acadele de carne
1 Std.
Budincă cu ciocolată și pere, la aburi
1 Std. 10 Min
Spumă de fructe
10 Min
Paste cu sfeclă proaspătă
20 Min
Pâine cu usturoi
20 Min
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1 Std.
Pere la aburi, cu sos de ciocolată și cardamom
40 Min
Sendvișuri cu salată de ouă
25 Min
Tiramisu cu căpșune
5h 20min