Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 18 oz chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned
- 2 tsp light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 large eggs
- 55 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 2 oz fresh ginger, to taste
- 2 garlic cloves
- 1 oz vegetable oil
- 11 oz rice
-
1
chicken stock cube
nebo 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought -
2
pandan leaves (see Tip)
nebo ½ tsp lemongrass paste - 1 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz potatoes, cubed
- 2 oz tomatoes, cut in wedges
- 4 oz carrots, cubed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2663 kJ / 637 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1488 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cantonese Steamed Fish
40min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Macaroni ABC Soup
55min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Chicken Porridge
1h 10min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min