
Zařízení & příslušenství
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
Příprava 10min
Celkový 25min
3 portions
Suroviny
-
cooking oil40 g
-
large prawns unpeeled, deveined (see tip)250 g
-
garlic clove1
-
shallots30 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
bird's eye chilli1
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
fresh lemongrass (volitelně) white part only, bruised1 stalk
-
curry powder1 tbsp
-
curry leaves1 stalk
-
light soy sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
230 kcal /
962 kJ
Protein
18 g
Tuk
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
395 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

High Temp. Asian Cooking
12 recept
Mezinárodní
Mezinárodní