Zařízení & příslušenství
Four Course Meal (Chicken Rice)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
5 portions
Suroviny
-
whole chicken legs deboned2
-
light soy sauce10 g
-
white pepper powder¼ tsp
-
eggs (shell removed)3
-
water1260 g
-
salt2 tsp
-
fresh ginger peeled50 g
-
garlic cloves peeled10 g
-
cooking oil30 g
-
rice washed300 g
-
1 tsp chicken stock powder, homemade or store-boughtchicken stock cube1
-
pandan leaves2
-
yellow onions50 g
-
potatoes cut in cubes70 g
-
tomatoes cut in wedges70 g
-
carrots cut in cubes120 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1488 mg
Protein
31 g
Kalorie
2663 kJ /
637 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
72 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Char Kway Teow
15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Crispy Ikan Bilis
40min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi Lemak
45min
Nasi Lemak
45min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Chicken Porridge
35min