
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 whole chicken legs deboned
- 10 g light soy sauce
- ¼ tsp white pepper powder
- 3 eggs (shell removed)
- 1260 g water
- 2 tsp salt
- 50 g fresh ginger peeled
- 10 g garlic cloves peeled
- 30 g cooking oil
- 300 g rice washed
-
1
chicken stock cube
nebo 1 tsp chicken stock powder homemade or store-bought - 2 pandan leaves
- 50 g yellow onions
- 70 g potatoes cut in cubes
- 70 g tomatoes cut in wedges
- 120 g carrots cut in cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 637 kcal / 2663 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 72 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 1488 mg
Alternativní recepty
Char Kway Teow
15 Min
Nasi Lemak
45 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Nasi Lemak
45 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min