Zařízení & příslušenství
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
dried shiitake mushrooms sliced in halves1 oz
-
hot water to soak mushrooms
-
garlic cloves3
-
olive oil1 oz
-
dried shrimp½ oz
-
Chinese cabbage leaves cut into pieces (1 in.)16 oz
-
carrots thinly sliced rounds2 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
rice flour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
744.6 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
501 kJ /
119.7 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
10.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese New Year
11 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sambal Petai Prawns
20min.
Stir-Fried Vegetables
15min.
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min.
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min.
Tomato-egg soup
20min.
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min.
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min.
Curry Fish
35min.
Stir fried broccoli with carrot
15min.
Teochew Seafood Porridge
45min.
Savory Rice Porridge (Congee)
35min.