Zařízení & příslušenství
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
dried shiitake mushrooms sliced in halves1 oz
-
hot water to soak mushrooms
-
garlic cloves3
-
olive oil1 oz
-
dried shrimp½ oz
-
Chinese cabbage leaves cut into pieces (1 in.)16 oz
-
carrots thinly sliced rounds2 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
rice flour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
744.6 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
501 kJ /
119.7 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
10.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese New Year
11 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Mapo tofu
15 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Mushroom Stir-Fry
55 min
Tomato-egg soup
20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Yasai Yaki
25 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min