Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp sea salt
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)
- 2 sprigs parsley, plus extra to garnish
-
2
sprigs dill, fresh
nebo 2 sprigs thyme, fresh - 6 pieces lemon peel, divided
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 63 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3960 kJ / 946.5 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 66.5 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 3092.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Shrimp Sauté
25min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Egg Cream
1 Std. 10 Min
Cholent
4h 50min
Peeling Ginger (Metric)
5min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Sous-Vide Salmon
1h
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Hand Ripped Cabbage
20min