
Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Příprava 15min
Celkový 1hod. 40min
2 portions
Suroviny
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
dill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
946.5 kcal /
3960 kJ
Protein
80.9 g
Tuk
66.5 g
Sacharidy
1.1 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sodík
3092.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA