Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp sea salt
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)
- 2 sprigs parsley, plus extra to garnish
-
2
sprigs dill, fresh
nebo 2 sprigs thyme, fresh - 6 pieces lemon peel, divided
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 63 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3960 kJ / 946.5 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 66.5 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 3092.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sautéing Shrimp
15min
Vietnamese Egg Coffee
10min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Roasted Garlic
15min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Steamed Egg Cups
20 min
Shrimp Sauté
25min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Sous-vide Steak
1h 30min