Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions
Suroviny
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
3092.7 mg
Protein
80.9 g
Kalorie
3960 kJ /
946.5 kcal
Tuk
66.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1hod. 30min.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Browning Beef Strips
15min.
Browned beef cubes (medium)
15min.
Mixed Mushroom Sauté
30min.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2hod.
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min.
Sous-Vide Salmon
1hod.
Steak Sauce
30min.