Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 水
-
300
克 新鲜综合菇类 (如香菇、杏鲍菇),切片
nebo 300 克 蘑菇 ,切片 - 50 克 油
- 80 克 红葱头 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- 25 克 姜 ,切片
- 40 克 葱 ,切小段
- 1 ½ 茶匙 五香粉
- 5 - 6 颗 干红辣椒
- 1 茶匙 水
- 1 茶匙 玉米淀粉
-
60
克 日式酱油(tamari)
nebo 60 克 生抽 - 40 克 蚝油
-
1
茶匙 蔬菜高汤酱
nebo ½ 蔬菜高汤块 -
1 - 1 ½
汤匙 红糖
nebo 1 - 1 ½ 汤匙 糖 - ½ 茶匙 盐
- 200 克 泰国香米
- 100 克 西葫芦 ,切片
- 1 根 胡萝卜 (约100克),切丝
- 100 克 大白菜叶 ,切片
- 80 克 玉米笋 ,沥干水分的 (volitelně)
- 80 克 新鲜豆芽
- 黑芝麻油 ,上菜用
- 芝麻 ,装饰用
- 葱 ,切片,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1686.1 kJ / 403 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 62.3 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1161.3 mg