血糯米红豆芋头羹

血糯米红豆芋头羹

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 50min.
4 人份

Suroviny

  • 血糯米
    100 克
  • 红豆
    30 克
  • 浸泡用
  • 烹煮用
    800 克
  • 芋头 荔浦芋头,去皮切约2厘米小块
    250 克
  • 冰糖 依个人口味增减
    30 克
  • 椰浆 (volitelně) 装饰用
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 5.9 mg
Protein 4.6 g
Kalorie 805.8 kJ / 192.8 kcal
Tuk 2.4 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 39.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...