Zařízení & příslušenství
血糯米红豆芋头羹
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 50min.
4 人份
Suroviny
-
血糯米100 克
-
红豆30 克
-
水 浸泡用
-
水 烹煮用800 克
-
芋头 荔浦芋头,去皮切约2厘米小块250 克
-
冰糖 依个人口味增减30 克
-
椰浆 (volitelně) 装饰用适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
5.9 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
805.8 kJ /
192.8 kcal
Tuk
2.4 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
39.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
炫黑食尚
20 recepty/-ů
Čína
Čína