
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 200 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
Bolognesesaus
- 200 g gemengde groenten (bleekselderij, wortel en ui), in stukken
- 40 g extra vergine olijfolie
- 800 g gemengd gehakt (half varken en half rundsvlees)
- 100 g droge witte wijn
- 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 - 1 ½ tl zout naar smaak
- ½ - 1 tl gemalen zwarte peper naar smaak
Bechamelsaus
- 1000 g melk
- 80 g boter in stukken
- 100 g bloem
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
Lasagne
- boter voor het invetten en voor de bovenlaag
- 250 g gedroogde lasagne pasta circa 12 bladen (10 x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 994 kcal / 4161 kJ
- Protein
- 50 g
- Tuk
- 64 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Macaroni met ham en kaas
1hod. 20min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Spaghetti carbonara
40min
Muffins met chocoladechips
1hod.
Valentijnkoekjes met aardbei
Žádné hodnocení
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Risotto bolognese
45min
Ovenschotel met kip en spek
1hod. 10min
Worst met erwtenrisotto
30min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1hod.
Gestoomde broodjes
2hod. 10min