Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 200 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
Bolognesesaus
- 200 g gemengde groenten (bleekselderij, wortel en ui), in stukken
- 40 g extra vergine olijfolie
- 800 g gemengd gehakt (half varken en half rundsvlees)
- 100 g droge witte wijn
- 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 - 1 ½ tl zout, naar smaak
- ½ - 1 tl gemalen zwarte peper, naar smaak
Bechamelsaus
- 1000 g melk
- 80 g boter, in stukken
- 100 g bloem
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
Lasagne
- boter, voor het invetten en voor de bovenlaag
- 250 g gedroogde lasagne pasta, circa 12 bladen (10 x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 4161 kJ / 994 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45min
Cottage pie
1h 10min
Zomerse pastasalade
30min
Alpengratin
50min
Quiche lorraine
50min
Spaghetti carbonara
40min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Pastasalade met groenten
1h
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Pannenkoeken
1h 15min