Zařízení & příslušenství
Soep met zeeduivel en garnalen
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
6 porties
Suroviny
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos450 - 500 g
-
garnalen hele, ongepeld (zie tips)500 g
-
water800 g
-
wortelen in stukken gesneden70 g
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook3
-
extra vergine olijfolie50 g
-
brandewijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
-
witte kortkorrelige rijst1 el
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
1 tl zout, (zie tips)visbouillon blokje (0,5 l) (zie tips)1
-
chillisaus8 druppels
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
18 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Het basiskookboek
174 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Kabeljauw met citrusboter
50min.
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Žádné hodnocení
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Žádné hodnocení
Cheesecake likeur
10min.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Žádné hodnocení
Vinaigrette van paprika's
Žádné hodnocení
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Žádné hodnocení
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1hod. 15min.
Zwarte spaghetti met garnalen
45min.
Gestoomd volkorenbrood
2hod.
Groentensoep
35min.