Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 g zeeduivel, bij voorkeur met graat (zie tips)
- 500 g hele ongepelde garnalen (zie tips)
- 800 g water
- 70 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 50 g brandewijn
- 200 g tomatenblokjes uit blik
- 1 el witte kortkorrelige rijst
- 1 snuifje saffraan draadtjes
- 1 visbouillon blokje (voor 0,5 l) (zie tips)
- 8 druppels chillisaus
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Pompoensoep
35min
Choronsaus
20 分钟
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.
Citroenslush
10min
Forel met hollandaisesaus
50min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Karamelijs
Žádné hodnocení
Basisbouillon
Žádné hodnocení
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Žádné hodnocení