Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g verse champignons, gehalveerd of in vier gesneden
- 500 - 600 g water
- 200 g melk
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 50 g bloem
- ½ tl zout
- 50 g room
- 4 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes
- 40 g roomkaas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Groentensoep
35 Min
Gembersoep met rode paprika
50min
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Aardappel-preisoep
40 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Romige tomatensoep
25 Min
Uiensoep
1h
Pompoensoep
35 Min
Romige aspergesoep
25 Min