Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
nebo 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Forel met hollandaisesaus
50min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15 min
Kip met rode paprika
1h 5min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Kip met romige groenten saus
50min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Geroerbakte groenten
10 Min