
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sinaasappel liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen in stukken
- 400 g courgettes in plakjes (5 mm)
- boter
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
nebo 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 405 kcal / 1694 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Pekingeend
45 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Keine Bewertungen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min