Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
nebo 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Gestoomde kip op zijn geheel
Žádné hodnocení
Sous-vide teriyaki zalm
1sa 20 dk
Pâté in korst
10hod.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Pasta met prei en ajvar
30 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1ωρ.
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Salade van gehakte groenten
10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 λεπτ.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1sa 15 dk