Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
nebo 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1hod.
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Gevulde groenten
1hod. 20min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Žádné hodnocení
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Pâté in korst
10 Std.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min