Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g gruyèrekaas, in stukken gesneden
- 500 g uien, in helften gesneden
- 30 g olijfolie
- 20 g boter, ongezouten
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 2 tl meel (10 g)
- 200 g droge witte wijn
- 800 g water
- 1 bouillonblokje (voor 0,5 l), kip of rundvlees
- 12 sneetjes stokbrood, enigszins oudbakken, of ander knapperig brood
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1034 kJ / 247 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige champignonsoep
20 分钟
Romige tomatensoep
25min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Romige aspergesoep
25min
Peren in rode wijn
3h 20min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Žádné hodnocení
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Žádné hodnocení
Thaise burgers
30min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 godz. 30 min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min