Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g gruyèrekaas, in stukken gesneden
- 500 g uien, in helften gesneden
- 30 g olijfolie
- 20 g boter, ongezouten
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 2 tl meel (10 g)
- 200 g droge witte wijn
- 800 g water
- 1 bouillonblokje (voor 0,5 l), kip of rundvlees
- 12 sneetjes stokbrood, enigszins oudbakken, of ander knapperig brood
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1034 kJ / 247 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Geel gekleurde eieren
55min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Bessenjamtaart
2sa 35 dk
Romige erwtensoep
40 Min
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Tomatensaus
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min