Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g gruyèrekaas, in stukken gesneden
- 500 g uien, in helften gesneden
- 30 g olijfolie
- 20 g boter, ongezouten
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 2 tl meel (10 g)
- 200 g droge witte wijn
- 800 g water
- 1 bouillonblokje (voor 0,5 l), kip of rundvlees
- 12 sneetjes stokbrood, enigszins oudbakken, of ander knapperig brood
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1034 kJ / 247 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
200 g ui kleuren
25 min
Gembersoep met rode paprika
50min
Aardappel-preisoep
40min
Rabarberijs
36h 25 min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Minestrone
45 min
Driekoningentaart met hazelnoten
Žádné hodnocení
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Romige tomatensoep
25 min
Romige champignonsoep
20min
Romige aspergesoep
25 min