
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Gruyère kaas in stukken gesneden
- 500 g uien in helften gesneden
- 30 g olijfolie
- 20 g ongezouten boter
- ½ tl zout plus extra naar smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper plus extra naar smaak
- 2 tl meel (10 g)
- 200 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
bouillonblokje (voor 0,5 l) kip of rundvlees
nebo 1 tl huisgemaakte bouillonpasta kip of rundvlees - 12 sneetjes stokbrood enigszins oudbakken, of ander knapperig brood
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 247 kcal / 1034 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige aspergesoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Romige champignonsoep
20min
Romige tomatensoep
25min
Hongaarse champignonsoep
30min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Romige erwtensoep
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Tomaat en Chili jam
1h 15min