Zařízení & příslušenství
Uiensoep
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porties
Suroviny
-
Gruyère kaas in stukken gesneden80 g
-
uien in helften gesneden500 g
-
olijfolie30 g
-
ongezouten boter20 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper plus extra naar smaak2 snuifjes
-
meel (10 g)2 tl
-
droge witte wijn200 g
-
water800 g
-
1 tl huisgemaakte bouillonpasta, kip of rundvleesbouillonblokje (voor 0,5 l) kip of rundvlees1
-
stokbrood enigszins oudbakken, of ander knapperig brood12 sneetjes
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
9 g
Kalorie
1034 kJ /
247 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Romige aspergesoep
25min.
Peren in rode wijn
5hod.
Chili con carne
40min.
Ijs van amarenakersen
8hod. 10min.
Kippenbouillon met broodknoedels
1hod. 5min.
Huzarensalade
25min.
Thaise rode curry
1hod.
Warme aardappelen salade met de Peeler
Žádné hodnocení
Mexicaanse kippensoep
40min.
Romige tomatensoep
25min.
Romige champignonsoep
20min.
Zachte bloemkoolsoep
50min.