Zařízení & příslušenství
素食椰香南瓜包菜花浓汤
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 人份
Suroviny
-
初榨橄榄油 额外准备2汤匙淋汤用55 克
-
咖喱粉1 茶匙
-
葛拉姆马萨拉 (印度综合辛香料)1 茶匙
-
辣椒粉1 茶匙
-
包菜花朵200 克
-
南瓜肉 切丁 (3公分)350 克
-
白洋葱 一切四块150 克
-
蒜瓣10 个
-
400 克 水蔬菜高汤400 克
-
椰浆 额外准备淋汤用80 克
-
蜂蜜 适量调味20 克
-
海盐 适量调味½ 茶匙
-
鲜磨黑胡椒 适量调味¼ 茶匙
-
新鲜韭菜 剁碎,装饰用5 - 6 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 人份
Sodík
1338 mg
Protein
15 g
Kalorie
4506 kJ /
1077 kcal
Tuk
85 g
Vláknina
14 g
Nasycený tuk
33 g
Sacharidy
81 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
欢聚圣诞节
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní