Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů másla
- 150 gramů mrkve, na kolečka (1,5 cm)
- 1 stonek řapíkatého celeru, na kousky (2 cm)
- 2 stroužky česneku, nadrobno nasekané
- 25 gramů hladké mouky
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 sušený bobkový list
- 500 gramů drůbežího vývaru
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 250 gramů brambor, varného typu B, na malé kousky
- 500 gramů kuřecích prsou, na čtvrtky
- hladkolistá petržel, nasekaná, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1577.7 kJ / 377.1 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 877.9 mg
Alternativní recepty
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 godz. 30 min
Mexické krůtí chilli
40min
Vepřové v mrkvi
2 godz.
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13h
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2h 45min
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30min
Dušené hovězí stew
1 godz. 40 min
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1h 20min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min
Krémová kuřecí polévka
45min
Guláš z vepřové panenky
40min