
Zařízení & příslušenství
Kuřecí ragú
Příprava 20min
Celkový 50min
4 porce
Suroviny
-
másla30 gramů
-
mrkve na kolečka (1,5 cm)150 gramů
-
řapíkatého celeru na kousky (2 cm)1 stonek
-
česneku nadrobno nasekané2 stroužky
-
hladké mouky25 gramů
-
čerstvého tymiánu1 snítka
-
sušený bobkový list1
-
drůbežího vývaru500 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 špetka
-
brambor varného typu B, na malé kousky250 gramů
-
kuřecích prsou na čtvrtky500 gramů
-
hladkolistá petržel nasekaná, na posypání
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
377.1 kcal /
1577.7 kJ
Protein
29.8 g
Tuk
18.3 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sodík
877.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

COMFORT FOOD podle Markéty Hrubešové
11 recept
Česká republika
Česká republika