Zařízení & příslušenství
Kuřecí ragú
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů másla
-
150 gramů mrkve na kolečka (1,5 cm)
-
1 stonek řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
-
2 stroužky česneku nadrobno nasekané
-
25 gramů hladká mouka
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
1 sušený bobkový list
-
500 gramů drůbežího vývaru
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
250 gramů brambor varného typu B, na malé kousky
-
500 gramů kuřecích prsou na čtvrtky
-
hladkolistá petržel nasekaná, na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
877.9 mg
Protein
29.8 g
Kalorie
1577.7 kJ /
377.1 kcal
Tuk
18.3 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Paprikový guláš na červeném víně
1hod. 25min.
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35min.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min.
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30min.
Cuketové lasagne s mletým masem
50min.
Dušené hovězí stew
1hod. 40min.
Novoroční bramborový guláš
1hod. 5min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.
Guláš z vepřové panenky
40min.
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1hod.
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1hod.