Zařízení & příslušenství
Kuřecí ragú
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů másla
-
150 gramů mrkve na kolečka (1,5 cm)
-
1 stonek řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
-
2 stroužky česneku nadrobno nasekané
-
25 gramů hladká mouka
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
1 sušený bobkový list
-
500 gramů drůbežího vývaru
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
250 gramů brambor varného typu B, na malé kousky
-
500 gramů kuřecích prsou na čtvrtky
-
hladkolistá petržel nasekaná, na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
877.9 mg
Protein
29.8 g
Kalorie
1577.7 kJ /
377.1 kcal
Tuk
18.3 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vepřové v mrkvi
2 Std.
Kuřecí casserole se spiralizovanými batáty
1 Std. 10 Min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 Min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2 Std.
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 Min
Salát s trhaným kuřecím masem, batáty a brusinkovým dresinkem
1 Std.
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30 Min
Kuřecí stew s kroupami
50 Min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35 Min
Matcha bábovka
1 Std. 10 Min
Orientální kuře v jogurtu
40 Min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1 Std.