Zařízení & příslušenství
Kuřecí ragú
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů másla
-
150 gramů mrkve na kolečka (1,5 cm)
-
1 stonek řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
-
2 stroužky česneku nadrobno nasekané
-
25 gramů hladká mouka
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
1 sušený bobkový list
-
500 gramů drůbežího vývaru
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
250 gramů brambor varného typu B, na malé kousky
-
500 gramů kuřecích prsou na čtvrtky
-
hladkolistá petržel nasekaná, na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
877.9 mg
Protein
29.8 g
Kalorie
1577.7 kJ /
377.1 kcal
Tuk
18.3 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Novoroční bigos
55 Min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 Min
Orientální kuře v jogurtu
40 Min
Novoroční bramborový guláš
1 Std. 5 Min
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
1 Std.
Kuřecí stew s kroupami
50 Min
Mexické krůtí chilli
40 Min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1 Std.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 Std. 30 Min
Guláš z vepřové panenky
40 Min