![Kuřecí ragú Kuřecí ragú](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/edc0d807f0d6252bc2c89fa52f726cfc/Derivates/761238bed926e1901772ddf9d7b0fb06deb3352d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů másla
- 150 gramů mrkve, na kolečka (1,5 cm)
- 1 stonek řapíkatého celeru, na kousky (2 cm)
- 2 stroužky česneku, nadrobno nasekané
- 25 gramů hladké mouky
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 sušený bobkový list
- 500 gramů drůbežího vývaru
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 250 gramů brambor, varného typu B, na malé kousky
- 500 gramů kuřecích prsou, na čtvrtky
- hladkolistá petržel, nasekaná, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1577.7 kJ / 377.1 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 877.9 mg
Alternativní recepty
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30 min
Cuketové lasagne s mletým masem
50 min
Kakaové bulky připravené v páře
3 Std.
Zapečená vařená zelenina se sýrovou omáčkou
40 min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1 godz.
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1 Std. 10 Min
Novoroční bramborový guláš
1 godz. 5 min
Kuřecí stew s kroupami
50 min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 godz.
Vepřové v mrkvi
2 godz.
Klasický maďarský guláš
1 godz. 45 min
Guláš z vepřové panenky
40 min