Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 kus zázvoru, čerstvého (cca 1 cm)
- 2 jarní cibulky, na kousky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- ½ červené chilli papričky, jakéhokoliv druhu
- 35 gramů sójové omáčky
-
3
polévkové lžíce rýžového vína
nebo 3 polévkové lžíce mirinu - 200 gramů čínského zelí, na proužky
- 400 gramů hovězího masa, bez kosti, nakrájeného na tenké plátky
- 5 snítek čerstvého koriandru
- 1 špetka soli, nebo podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, nebo podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 560 kJ / 133 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krevetová polévka s batáty
45 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Rychlé hovězí Massaman kari
40 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Sicilský krevetový salát
40 min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Kachní paštika s olivami
Žádné hodnocení
Pekingské kuře
50 min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 min
Polévka Tom Yum
15min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1h 20 min
Rychlá polévka Pho
1h 20 min