Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 étoiles de badiane
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 5 jaunes d'œufs
- 80 g de cassonade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1945 kJ / 466 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 86.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Sauce caramel au café
45 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 Std.
Gâteau au topinambour et glaçage à la châtaigne
1h 25 min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Sauce caramel au whisky
35min
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min
Crème caramel et vanille
8 Std.
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min