Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La compotée
- 1 gousse de vanille
- 500 g de rhubarbe, en tronçons
- 75 g de sucre en poudre
La chantilly
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 80 g de mascarpone
- 20 g de sucre en poudre
- 100 g de fraises, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2401 kJ / 574 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 Std. 30 Min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Sirop de vin
Žádné hodnocení
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13 Std.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Poire Belle-Hélène
10h
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6hod.
Crème fouettée mascarpone
5min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30 min.
Sapin de Noël apéro
1h
Eclair caramel-noisette
2 Std.
Pavlova aux fruits rouges
4hod.