Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La compotée
- 1 gousse de vanille
- 500 g de rhubarbe, en tronçons
- 75 g de sucre en poudre
La chantilly
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 80 g de mascarpone
- 20 g de sucre en poudre
- 100 g de fraises, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2401 kJ / 574 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Tarte aux framboises et au lemon curd
3h 50min
Minitartelettes rhubarbe-framboise meringuées
2 godz.
Tarte aux fraises et noisettes
2h 40min
Dacquoise aux fruits rouges
3 godz. 55 min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Minipavlovas
3h 45min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2 godz.
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min
Pavlova aux fruits rouges
4h
Financiers à la framboise
25min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min