
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La compotée
- 1 gousse de vanille
- 500 g de rhubarbe en tronçons
- 75 g de sucre en poudre
La chantilly
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
- 80 g de mascarpone
- 20 g de sucre en poudre
- 100 g de fraises coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 574 kcal / 2401 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 81 g
Alternativní recepty
Raviolis de daurade au citron vert, bouillon à la citronnelle
Žádné hodnocení
Bûche vanille et framboise
50hod. 30min
Entremets Passion et mangue
12hod. 30min
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12hod. 25min
Yaourt grec anisé, coulis de groseilles et miel
35min
Vacherin express
12hod. 15min
Fôret-noire
5hod. 15min
Pavlova aux fruits rouges
4hod.
Glace au sarrasin, crumble et pêches
13hod. 50min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15hod.
Ile flottante à la réglisse
35min
Tarte à la mangue sur sablé breton
14hod. 30min