Kompatibilní verze
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La couronne de pavlova
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de blancs d'œufs (env. 6-7 blancs d'œufs), température ambiante
- 1 c. à café de vinaigre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 10 g de fécule de maïs
Le coulis de framboises
-
200
g de framboises fraîches
nebo 200 g de framboises surgelées, préalablement décongelé 1 heure à température ambiante - 100 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
La crème fouettée et le montage
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 - 4 figues fraîches, coupées en quartiers
- 1 grenade, épépinée
- 2 brins de feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Praliné
30min
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Petite pavlova à la rhubarbe
3h 20min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Succès praliné
1h 40min
Tartelettes pistache-framboise
50min
Choux craquelins à la vanille
1h 15 min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15 min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min