Kompatibilní verze
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La couronne de pavlova
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de blancs d'œufs (env. 6-7 blancs d'œufs), température ambiante
- 1 c. à café de vinaigre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 10 g de fécule de maïs
Le coulis de framboises
-
200
g de framboises fraîches
nebo 200 g de framboises surgelées - 100 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
La crème fouettée et le montage
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 grenade, épépinée
- 2 - 4 figues fraîches, coupées en quartiers (volitelně)
- 2 brins de feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartelettes au citron meringuées
14h 15 min
Pavlova végétalienne
3j
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 Std. 35 Min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3j
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6 godz.
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Petite pavlova à la rhubarbe
3h 20min
Fraisier macaroné revisité
2 Std. 45 Min
Minipavlovas
3h 45min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15 min
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.