Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten

Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten

3.1 14 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
8 parts

Suroviny

  • huile pour le moule
  • 100 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 10 g d'huile de coco
  • 250 g de haricots rouges en conserve égouttés et rincés
  • 2 œufs
  • 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
  • ½ c. à soupe d'extrait naturel de vanille
  • 10 g de cacao en poudre non sucré
  • 1 yaourt au soja non sucré (125 g)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 22.6 mg
Protein 5.9 g
Kalorie 767.9 kJ / 183.8 kcal
Tuk 8.9 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 17.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...