Kompatibilní verze
Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- huile, pour le moule
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de coco
- 250 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 2 œufs
- 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- ½ c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 1 yaourt au soja, non sucré (125 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 767.9 kJ / 183.8 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 22.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau petit-déjeuner
40min
Pancakes à la farine de sarrasin
30min
Mousse au chocolat sans œuf
3ωρ. 15 λεπτ.
Muffins à la carotte, glaçage végan
55 min
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1 godz. 15 min
Galettes de flocons d'avoine, pommes et raisins
40min
Cookies aux pépites de chocolat sans lactose et sans œuf
20min
Yaourt végétal au lait d'amande
12 Std. 15 Min
Verrine popcorn sans œufs
1 godz. 30 min
Gâteau chocolat-courgette sans beurre
1 godz.
Houmous de lentilles à la purée d'amande
55 min
Pâte à tartiner au cacao végane
15 Min