Kompatibilní verze
Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- huile, pour le moule
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de coco
- 250 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 2 œufs
- 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- ½ c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 1 yaourt au soja, non sucré (125 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 767.9 kJ / 183.8 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 22.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes de légumes sans gluten et sauce au yaourt
1 Std.
Brioche végétalienne aux fruits secs
2h
Riz au lait de coco
40 min
Chou fermenté
48 Std. 30 Min
Cookies aux pépites de chocolat sans lactose et sans œuf
20min
Gâteau petit-déjeuner
40 min
Yaourt végétal au lait d'amande
12h 15 min
Gâteau fitness aux pommes
1 Std.
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
25 min
Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose
5 Std. 40 Min
Banana bread aux cacahuètes et aux noix
55 min
Pancakes à la farine de sarrasin
30 min